Fursecuri cu ghimbir si scortisoara

de katty in Dulciuri, 4 Ian 2016 | 4371 vizualizari

 

Putem sa mai pastram in casa aroma de Sarbatoare, nu ? Mai ales ca abia acum ninge.

 

INGREDIENTE

  • 170 gr unt
  • 120 gr zahar brun
  • 80 gr melasa
  • 1 ou mare
  • un praf de sare
  • scortisoara pudra
  • ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • faina (300-350 gr)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ghimbir si scortisoara:

Mixam bine untul cu zaharul,sare,  melasa si oul.Adaugam scortisoara, ghimbirul si 100 gr faina amestecata cu bicarbonatl. Adaugam cate putina faina pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini(aproximativ 350 gr faina in total).
Din aluat facem bulute aproximativ egale, pe care le aplatizam usor si le punem in tava pastrand distanta intre ele. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ghimbir si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

04.01.2016, 19:09

MotanLaOale 1

05.01.2016, 09:55

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

la 15:51

Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios

ieri la 22:16

Tarta cu cirese si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere